Engine not starting

Tiny
AOD951
  • MEMBER
  • 2003 INFINITI G35
  • 3.5L
  • 6 CYL
  • 2WD
  • AUTOMATIC
  • 161,000 MILES
I swapped motor on the car listed above because original motor had blown hole on it from redlining the car. Not me previous owner, lol. Anyways I found vq35de rev up. So I did swapped and the car cranks but does not start and I was told that the car is not going to turn on because I need the vq35de rev up harness. Is this true? Do I need change harness to start the car?
Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, August 21st, 2017 AT 4:48 AM

5 Replies

Tiny
KEN
  • ADMIN
Did you plug in the crankshaft angle sensor? If so lets read the codes to see what they say. Here is a guide to help you get the job done:

https://www.2carpros.com/articles/checking-a-service-engine-soon-or-check-engine-light-on-or-flashing

Please let us know what you find.

Cheers, Ken

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, August 21st, 2017 AT 6:07 PM
Tiny
AOD951
  • MEMBER
Yes I bought new crankshaft angle sensor and it is plugged in. I was getting 1610 so I reflashed the key and code is gone.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, August 21st, 2017 AT 8:39 PM
Tiny
KEN
  • ADMIN
Nice work! We are here to help, please use 2CarPros anytime.

Cheers, Ken
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, August 22nd, 2017 AT 10:56 AM
Tiny
AOD951
  • MEMBER
But car still wont start
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, August 22nd, 2017 AT 4:17 PM
Tiny
KEN
  • ADMIN
Your said the code was gone I thought the engine started. Does the ignition have spark? here is a guide to help

https://www.2carpros.com/articles/how-to-test-an-ignition-system

Please let us know what happens.

Cheers, Ken
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, August 22nd, 2017 AT 11:00 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links