Honda Accord

Tiny
GREYD
  • MEMBER
  • 2000 HONDA ACCORD
  • 6 CYL
  • FWD
  • AUTOMATIC
Honda accord 2000 v6 radiator fan 2plugs and 1 wire, where does the wire go?
Do you
have the same problem?
Yes
No
Saturday, January 22nd, 2011 AT 11:09 PM

5 Replies

Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
That looks like a wire end connector that belongs in a plug, it may have pulled out of the plastic plug end. Check your plugs for a missing wire slot that has a corresponding receiving pin.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, January 22nd, 2011 AT 11:20 PM
Tiny
KHLOW2008
  • EXPERT
Color of wire matches that of the A/C compressor. Is the compressor working?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, January 25th, 2011 AT 6:22 PM
Tiny
GREYD
  • MEMBER
Thanks for the quick reply! I will look at both options. I did think it was a sensor of some sort and when I tried to use the A/C is didn't seem like it was pushing too much cold air. Kinda cold outside though so hard to tell. I will take a look and let you know KHLow2008.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 26th, 2011 AT 8:00 PM
Tiny
GREYD
  • MEMBER
KHLow2008 you were right! The wire had been pulled from the actual plug. (Probably when I was wrestling with the altenator) Just put it back into the plug, and the A/C was working like a charm. Thank for your help.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, January 29th, 2011 AT 11:24 PM
Tiny
KHLOW2008
  • EXPERT
You're welcome.

Have a nice day.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, January 30th, 2011 AT 1:26 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links