Turn signals not working

Tiny
DOLESON73
  • MEMBER
  • 1988 MERCEDES BENZ 420SEL
  • 3.0L
  • V8
  • 2WD
  • AUTOMATIC
  • 176,000 MILES
My son was trying to repair the blower motor but now the blinkers do not work. The hazards work but the right/left blinkers do not work. I have checked the fuses and they seem fine so now I am at a loss.

W126
Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, November 24th, 2021 AT 12:48 PM

1 Reply

Tiny
KASEKENNY1
  • EXPERT
More than likely this is not related to the blower motor, but anything is possible. However, I would suggest just going through the system and if it turns out to be related, then that is fine.

Basically, we need to go to the bulb and check for power.

Here are a couple guides that will help with this.

https://www.2carpros.com/articles/how-to-check-wiring

https://www.2carpros.com/articles/how-to-use-a-voltmeter

If neither turn signal work, then I suspect you will not have power. So that means we need to suspect the switch has failed or there is a wiring issue.

I would suggest checking for power coming out of the switch and power going in. If you have it going in but not out, then the switch is the issue. If you have no power going in the switch, then we need to continue back through the system.

However, I suspect you will find the issue in the combination switch for the turn signals.

I attached the wiring diagram below which will help with this. Let me know what questions you have. Thanks
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, November 25th, 2021 AT 4:14 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links