Timing belt

Tiny
J80DENNIS
  • MEMBER
  • SUBARU
96 subaru leagacy wagon with 165,000 miles 2.5L I relaced the timing belt and put the new one in exactly how the book says but the car wont start it sounds like the timing is way off but im not sure. :Wink:
Do you
have the same problem?
Yes
No
Saturday, November 24th, 2007 AT 11:47 PM

4 Replies

Tiny
BMRFIXIT
  • EXPERT


http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/99387_sub_1.jpg



http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/99387_sub1_1.jpg

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, November 25th, 2007 AT 12:07 AM
Tiny
BMRFIXIT
  • EXPERT


http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/99387_sub13_1.jpg



let me know if more needed
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, November 25th, 2007 AT 12:13 AM
Tiny
TEE-TECH
  • MEMBER
96 plymouth voyager /3.O /105567ml.
My engine cranks as if it wants to start but dose'nt.
I get spark, fuel but compression spikes to 150psi
and dose not hold
please help me with advice on why engine will not start?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, November 25th, 2007 AT 2:08 AM
Tiny
BMRFIXIT
  • EXPERT
CHECK THE GAUGE U R USING THE VALVE ON IT MAYBE LOOSE OR NO GOOD
DID U CHECK FOR INJECTOR PULSE
HAVE U CHECKED THE CODE S
IF NO SCANNER. CYCLE KEY 3 TIMES READ THE PXXXX CODES
TRY HOLDING THE GAS PEDAL TO THE FLOOR AND START MAKE SURE BATTERY FULLY CHARGERD
AND LET ME KNOW
GOOD LUCK
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, November 25th, 2007 AT 9:20 AM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides