Help!

Tiny
CADEDDIE
  • MEMBER
  • HONDA ACCORD
2000 Honda Accord ex coupe (mil 104,000) I have a have a check engine light saying egr malfunction, I replaced it and reset the battery later to turn on again. Keeps telling me I have a egr malfunction. How can I fix this problem?

When putting the car in reverse every now and then it make a loud click noise and gives me a quick tug. Also tugs when I change gears every now and then. I was told the motor mounds were messed up. What advice can I get from you guys on these problems? I would really appreciate it
Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, March 5th, 2007 AT 8:07 AM

3 Replies

Tiny
INDYUKE
  • MEMBER
What code is it specifically? Can you give us the actual code?

I doubt that the motor mounts on your car (being of honda quality and only seven years old) are messed up if the car has been taken care of.

Let us know.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 5th, 2007 AT 10:52 AM
Tiny
CADEDDIE
  • MEMBER
I will get the code till tomorrow, but what about the loud click and tug my car makes when I put it in reverse. Sometimes when I change from reverse to drive the car seems to jump into gear very quick. I just bought the car its automatic too.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 5th, 2007 AT 12:03 PM
Tiny
BRUCE HUNT
  • EXPERT
Check out this National Highway Traffic Safety Administration link and put in your information on the car. You look under engine power train automatic and you will find that you are not alone in that clunk. I would talk to the dealer for what they have done to recify the problem.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 5th, 2007 AT 1:32 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links