2000 Nissan Xterra All Lights Pulsing

Tiny
RFKSEMPERFI
  • MEMBER
  • 2000 NISSAN XTERRA
  • 6 CYL
  • 4WD
  • AUTOMATIC
  • 170,000 MILES
My Xterra ran great 6 months ago, slowly this problem has become constant. It starts rough sometimes, as if it is not firing all cylinders. When this happens I naturally give it the gas peddle as if it were carbureted and after a second it runs fine again. The real issue I am writing about here though is the constant flickering of all the lights and the engine speed. The tach only floats a hair but the lights alternate between normal and dim about two time a second at an idle and go faster as I accelerate. The check engine light came on and I went and had an autozone check it, they said it was either a knock sensor or a ground wire loose. I also had them check my alternator and battery, both checked out fine.
So
where should I start checking ground wires? And does that all add up to only one problem, or am I likely looking at multiple issues?
Do you
have the same problem?
Yes
No
Tuesday, November 2nd, 2010 AT 3:05 PM

1 Reply

Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER
Hi Rfksemperfi, Welcome to 2carpros and TY for the donation

Double check the ground point for the alternator G-100 on left front of engine compartment and check all the fuses and alternator wiring


http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/12900_a1_23.jpg




http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/12900_c2_48.jpg

Was this
answer
helpful?
Yes
No
+1
Tuesday, November 2nd, 2010 AT 7:12 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides