1997 Ford Expedition brake lights wont work

Tiny
BIGFISH07
  • MEMBER
  • 1997 FORD EXPEDITION
  • V8
  • 4WD
  • AUTOMATIC
  • 100,000 MILES
Bulbs good, fuses good, replaced switch on peddel. All else works
Do you
have the same problem?
Yes
No
Tuesday, July 14th, 2009 AT 9:07 AM

5 Replies

Tiny
MERLIN2021
  • EXPERT
Check the high mount(cyclops) if it works, replace the Multifunction switch on the column.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, July 14th, 2009 AT 9:14 AM
Tiny
JDL
  • EXPERT
Hello, do you have a high-mount brake lite? Does it work? The lower brake lites are wired through the multifunction switch.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
-1
Tuesday, July 14th, 2009 AT 9:21 AM
Tiny
MERLIN2021
  • EXPERT
Jdl123 Thanks for the confirmation.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, July 14th, 2009 AT 6:51 PM
Tiny
JDL
  • EXPERT
Hi Merlin2021, I didn't see your post. If I'm going to answer a post, I hit the minimize button at the top to save post at bottom. Then look-up wiring diagrams or whatever. Then I can hit the link at the bottom to go back to the original post. Either the post doesn't show that somebody already answered it or I didn't see it. I try to answer only unanswered posts, but, sometimes two or three of us are looking at the same thing. Have a good day.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 15th, 2009 AT 8:10 AM
Tiny
MERLIN2021
  • EXPERT
Not a problem, especially since we agree on the problem!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 15th, 2009 AT 9:05 AM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links