94 Z28 Camaro runs really rough.

Tiny
ALBERT
  • MEMBER
  • 1994 CHEVROLET CAMARO
Hey everyone. My camaro runs really rough the whole entire car vibrates and when start driving it will shift up to 2nd gear at 5000 Rpms and then 3rd right after that. And then it just stays in that gear thru out the entire time im driving it. I can have the pedal floored and my car will just accelerate very slow. Could this be a misfire? Should I replace the Optispark? The car has 156, 00 miles. Automatic trans. Also could it be my speed sensor? Because it recently stop working and thats when basically my car wouldnt want to shift and stuff. Also my transmission fluid is really black. So I dontknow whats going on with my caR? Any Ideas? Thanks:D
Do you
have the same problem?
Yes
No
Tuesday, November 20th, 2007 AT 6:27 PM

2 Replies

Tiny
STONES
  • MEMBER
I would replace the tps if that year has one and the spark plugs and wires had the same problem with my 89 and was a mis aligned tps(throttle position sensor) the speed sensor went on me but never had a problem but its a manual also so I don't know about that
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, November 29th, 2007 AT 7:12 AM
Tiny
ALBERT
  • MEMBER
Oh I unplugged the throttle sensor and it ran a little jumpy but it shifted and it ran good but then it stopped and went back to the way it was acting before?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, November 29th, 2007 AT 5:37 PM

Please login or register to post a reply.

Related Engine Runs Rough Content

Recommended Guides