Hey there, I went to start my car.

Tiny
MICHAELKEEN
  • 2000 NISSAN FRONTIER
  • 90,000 MILES

Hey there,
I went to start my car yesterday and I put my keys in and turned it to ON where the dash lights and what not come on. Well as soon as I tried to start the engine, everything dropped. No clicking noise, no lights, no engine start. Now even when I try to get the lights to come on, nothing happens. Please Help :)

Do you
have the same problem?
Yes
No
Saturday, March 2nd, 2013 AT 4:54 PM

3 Replies

Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,533 POSTS

Check the battery cable connections at the battery. The battery itself may be dead. Have it along with the alternator checked

Roy

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, March 2nd, 2013 AT 5:12 PM
Tiny
MICHAELKEEN
  • MEMBER

Well we tried jumping it and it still wasnt getting any power to it. And what should I be looking for with the cable connections? Anything in particular? Im not the brightest when it comes to vehicles haha.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, March 2nd, 2013 AT 5:18 PM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,533 POSTS

The cables that attach to the positive and naegative. Remove them and clean them inside and outside. Try this first.

Roy

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, March 2nd, 2013 AT 5:22 PM

Please login or register to post a reply.

Related Engine No Start Questions

Help us by donating