I had given to me a 99 olds Intrigue, previous.

Tiny
KAM0799
  • MEMBER
  • 1999 OLDSMOBILE INTRIGUE
  • 100,000 MILES
I had given to me a 99 olds intrigue, previous owner had an aftermarket security system in it along with the factory security system. Sometimes it wouldn't start but after 10-20mins it would. Well started doing it more often. Took it in and the guy ripped me off. He took out the aftermarket security system out and left it to make a long story short. I got laid off & cant take it back in to have it looked at. And need a car to get a job and so on. Anyways it obviously wont start at all, wont even turn over. Checked the battery, its fine. I was suggested by a friend that a pictured wiring diagram might be helpful. So anything, anything helpful would be appreciated. Ive looked online but I'm a girl so I don't know exactly what I'm looking for. And everyone Ive asked doesn't seem to know anything about it. Thank you! Amber
Do you
have the same problem?
Yes
No
Sunday, February 3rd, 2013 AT 4:27 PM

3 Replies

Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Did it run after the aftermarket system was removed?

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, February 3rd, 2013 AT 5:33 PM
Tiny
KAM0799
  • MEMBER
No it didnt
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, February 3rd, 2013 AT 6:36 PM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
How did you get it home?

Does the security light stay on with the key in the on position?

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, February 3rd, 2013 AT 6:47 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides