Heater not working both heater hoses cold waht.

Tiny
ANONYMOUS
  • MEMBER
  • 1999 FORD EXPLORER
  • 115,000 MILES
Heater not working both heater hoses cold waht could the problem be?
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:14 AM

8 Replies

Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Stuck open thermostat. Start there

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:15 AM
Tiny
PAWPAW142
  • MEMBER
Thanks also noticed that top radiator hose was collapsed until I took radiator cap off then it straightened out dould it be thermostast also ?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:41 AM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Nope, bad radiator cap

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:44 AM
Tiny
PAWPAW142
  • MEMBER
Thank you will replace tomorrow then replace thermostat
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:47 AM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Good luck
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:50 AM
Tiny
PAWPAW142
  • MEMBER
The temp comes up to normal when running with it stuck open will it still run normal like that, am no mechanic just wondering
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:50 AM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
No, it should be running cooler

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:51 AM
Tiny
PAWPAW142
  • MEMBER
It come sup to normal when running for just a little bit
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, January 23rd, 2013 AT 2:53 AM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides