No lights come on in instrument clusterdash board when turn key to on?

Tiny
JOE1953
  • 1999 BUICK LESABRE
  • 73,000 MILES

Turn signal lights head lights, heater fan motor don't come on. Radio play, hazard flashers work. What can cause theses problems.

Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, September 26th, 2012 AT 2:50 AM

7 Replies

Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,554 POSTS

Bad fusible link down by the starter motor.

If it is bad, the reason must be found before replacing. Otherwise it will happen again

Roy

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, September 26th, 2012 AT 3:15 AM
Tiny
JOE1953
  • MEMBER

Will the fusible link be connected to the big wire that run from starter to battery or will it be connected to the little ppl wire that run to starter solenoid.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, September 26th, 2012 AT 3:39 AM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,554 POSTS

Big wire on the solenoid

Roy

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, September 26th, 2012 AT 9:59 AM
Tiny
JOE1953
  • MEMBER

There is no fusible link down by the starter motor, the only fusible link I found is on the fire wall look like big fuses and they or good, what I look for now.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, September 27th, 2012 AT 12:11 AM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,554 POSTS

Look behind the alternator. There are links and I am going to see if alldata has a location for them

Roy

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, September 27th, 2012 AT 12:15 AM
Tiny
JOE1953
  • MEMBER

I didn't see any links behind the alternator.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, September 27th, 2012 AT 12:20 AM
Tiny
JOE1953
  • MEMBER

I replace the ignition switch that fix the problem.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, October 5th, 2012 AT 3:15 AM

Please login or register to post a reply.

Other Instrument Cluster No Light Questions