95 Toyota Previa

Tiny
RHOLLAND
  • MEMBER
  • 1995 TOYOTA PREVIA
No spark at the plugs coil has power
distributor is ok
Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, January 1st, 2007 AT 3:47 PM

5 Replies

Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER
Check the EFI fuse, Ignition fuse and the EFI main relay then comeback for more help. Its right on the bottom of the J/B cover identifying the relays and fuses.

Coil has power do you mean the positve terminal of the coil-disconnect the coil wire at the distributor, have someone crank it over, ground it and check for spark. We still got a long way to go
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, January 2nd, 2007 AT 1:03 AM
Tiny
RHOLLAND
  • MEMBER
Fuses are ok , constant power to coil positive
but not out of coil wire
Was this
answer
helpful?
Yes
No
+1
Wednesday, January 3rd, 2007 AT 9:03 AM
Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER
Find the check connector under the driver seat put a test lite on the battery terminal tell me if you have power there.

At J/B- when you turn key On, the EFI relay should click-do you have this?

Also stick the test lite at the EFI fuse both contact- test lite should lit.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
+3
Wednesday, January 3rd, 2007 AT 9:42 PM
Tiny
RHOLLAND
  • MEMBER
Replaced the efi relay and it clicks now, but it stopped clicking after trying to start about ten times
also it had the wrong computer, replaced it
still no spark, I will get another relay
i still need your help thanks
Was this
answer
helpful?
Yes
No
+2
Thursday, January 11th, 2007 AT 9:39 PM
Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER
Do you have power on the R/W wire at the ECM pin 1A
Was this
answer
helpful?
Yes
No
+4
Friday, January 12th, 2007 AT 4:48 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides