2000 Toyota Camry Back Bumper Night Lights dont work?

Tiny
APOORVAG
  • MEMBER
  • 2000 TOYOTA CAMRY
  • 6 CYL
  • 2WD
  • AUTOMATIC
  • 75,000 MILES
Hi there - thanks for your help - love your website

My brake lights and turn lights all work in the back -but the back lights that turn on when you put your headlights on dont work.I think those are the same bulbs that work otherwise (when I brake)

help!

i have replaced the bulbs and still people are flashing me thinking my headlights are out.

thanks
Do you
have the same problem?
Yes
No
Sunday, January 6th, 2008 AT 11:53 PM

7 Replies

Tiny
JACK42
  • EXPERT
Check all the fuses. There should be one for the running lights. Do the front running lights work?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, January 7th, 2008 AT 12:19 PM
Tiny
APOORVAG
  • MEMBER
I think I am getting tripped up on terms - by running lights do you mean light that go along side of the car? I think the front lights are fine. Where is the fuse box?

Thanks!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, January 7th, 2008 AT 1:15 PM
Tiny
JACK42
  • EXPERT
I mean the yellow lights in the front that come on with the headlights. There is one fuse panel inside the car on drivers side of dash, and one near the battery under the hood
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, January 7th, 2008 AT 2:19 PM
Tiny
APOORVAG
  • MEMBER
Thanks - let me check - would that also control the lights in the back as well that should go on when the headlights are on?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, January 7th, 2008 AT 3:04 PM
Tiny
JACK42
  • EXPERT
If both rears dont work but the fronts do, then we can isolate the problem to one end of the car and not the source
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, January 7th, 2008 AT 4:09 PM
Tiny
APOORVAG
  • MEMBER
Thanks so much - I'll take a look when I get home!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, January 7th, 2008 AT 4:12 PM
Tiny
APOORVAG
  • MEMBER
- thanks so much for your help
here is what I did - I checked the 10A fuse and it indeed was blown - so then I got another 10A fuse and put it in and turned on the headlights, the running light still did not turn on and then I re-checked the new 10A fuse and it was blown!

Now I have no idea what to do. Please help!

Thanks so much
AG
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, January 13th, 2008 AT 4:57 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links