2005 Mitsubishi Galant

Tiny
ELEMNT_STOLN
  • MEMBER
  • 2005 MITSUBISHI GALANT
  • 4 CYL
  • FWD
  • AUTOMATIC
  • 88,000 MILES
My car has ran fine since I got it almost a year ago but about a half hour ago I started it and was driving home and my car started to sound like a pressure cooker and when I pushed the gas it cld rev all of the way to 5000rpm but barely accelerate. Also when I slow down the back end of my car starts shaking really badly, plus when I stop it shakes horribly and the lights start to dim and then get real bright like its going to die.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Sunday, February 28th, 2010 AT 10:01 PM

3 Replies

Tiny
LEGITIMATE007
  • EXPERT
Oh man, when the car is cool, check the coolant in the radiator, see if its low or anything in there, also check the oil, I suspect the worst. Let me know what you find
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, February 28th, 2010 AT 10:09 PM
Tiny
ELEMNT_STOLN
  • MEMBER
I checked all of the fluids and they were all fine so was wondering if it could be my O2 sensor
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, February 28th, 2010 AT 10:12 PM
Tiny
LEGITIMATE007
  • EXPERT
Did you check the transmission fluid. I dont think its the oxygen sensor. I think you should check the alternator and the battery at this point, if you can drive the car to autozone, they should be able to do it in the car.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, February 28th, 2010 AT 11:09 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links