2005 Mercedes Benz CL500

Tiny
SHRUB
  • MEMBER
  • 2005 MERCEDES BENZ CL500
Suspension problem
2005 Mercedes Benz CL500 V8 Two Wheel Drive Automatic

After a 2- 3 hr of my car parked the back left side of my car suspension sags lower than any other part of my suspension.I taken it to the dealer and they said I had a broken sensor and that didn't fix the problem. The n thay said it was the bad back left strut. That didn't solve the problem. Then the ABC pump blew up and was leaking all over the place. They replaced the pump and that didn't fix the problem. Now they are saing I have possibly a hose leak and they would have to take out the engine to replace the pump. I don;t believe them at this point. Can anyone help me with this problem. When I start the car the back end of the car raises to the normal level. I am incredibly curious what the real problem is.

Thanks

ED
Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, March 4th, 2009 AT 10:56 AM

1 Reply

Tiny
KEVIN747
  • MEMBER
Hi the abc system is prone to this sort of problem and generally if you have no external leak anywhere and vehicle drops on rear, I would sugest that the system is flushed and the filter (in the fluid resevoir) is replaced and if still drops then change the rear valve block on the suspension, when flushing get the garage to carry out a rodeo fllush on the system. That should cure the problem
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, July 28th, 2009 AT 4:57 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides