2006 Lincoln Town Car Left low beam inop

Tiny
CAPEWIDE
  • MEMBER
  • 2006 LINCOLN TOWN CAR
  • V8
  • 2WD
  • AUTOMATIC
  • 58,000 MILES
I put a new bulb in and thought it was bad so I tested it with a 12 volt power source and it worked. I also tested the old bulb with an external power source and it worked also. I checked all the fuses visually one by one ( under the left side of the dash) I have no owners manual so I dont know if there is another fusebox. Any Ideas?
Do you
have the same problem?
Yes
No
Friday, December 12th, 2008 AT 6:49 PM

1 Reply

Tiny
BLUELIGHTNIN6
  • EXPERT
Hello
Thanks for the donation

Below is a list of possible causes for one low beam to not work, along with procedures for diagnosing. If one of the steps leads you to the removal/installation of a component that you do not understand how to do, just let me know and I will follow up with additional instructions on that specific component.


https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Noname_37.jpg



https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Noname2_12.jpg



FIGURE 6


https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Graphic_3.png




https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Noname3_6.jpg



https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Noname4_4.jpg



https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Noname5_2.jpg



https://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/261618_Noname6_1.jpg



Hope this helps..
Thanks for using 2carpros.com!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, December 12th, 2008 AT 7:06 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links