Fuel pump

Tiny
KAYLAANNIE22
  • MEMBER
  • 2003 SATURN STATION WAGON
  • 4 CYL
  • FWD
  • 3,000 MILES
I was driving my LW200 model on the freeway with cruise control on when I needed to speed up to get in front of the car beside me so a fast car could pass. I stepped on the gas pedal but all that happened was the rpm's went up for a second or two and the car suddenly stopped responding to my foot on the accelerator. I turned off cruise control, while the car continued to struggle to stay at a speed, we were slowing down like I someone trying to get the car in gear in a manual transmission? That is the best way I can describe it. I managed to pulled over to the shoulder where it proceeded to struggle to stay on before it just quit running. When I tried to restart it, the car would just immediately shut off.
I am trying to figure out what it might be so I can fix it because I really need my car for work.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Friday, September 1st, 2017 AT 9:42 AM

3 Replies

Tiny
SATURNTECH9
  • EXPERT
Have you checked for any codes in the computer yet?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, September 1st, 2017 AT 1:26 PM
Tiny
KAYLAANNIE22
  • MEMBER
No we have not yet. I had no lights turn on in the dash when or after it happened.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, September 1st, 2017 AT 5:53 PM
Tiny
SATURNTECH9
  • EXPERT
So with the key in the run position is the security light on solid or flashing?Also is anything inop like gas cause power door locks keyless entry etc?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, September 3rd, 2017 AT 6:02 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links