1992 Ford E-Series Van NO Signals, No Cruise, No hazard, RA

Tiny
DKIDD100
  • MEMBER
  • 1992 FORD E-SERIES VAN
  • V8
  • 2WD
  • AUTOMATIC
  • 166,000 MILES
Help! I have no turn signal power. The cruise control has no power. The RABS light is on. I suspect they're connected somehow. Brake light works. Running lights work. No power to flasher w/ or w/o hazard on, in either hot in run or hot all times. Would it be my multi-switch? Can I jump power to the signals at the flasher just to get them going without other problems?

'Will be eternally grateful!
Dan
Do you
have the same problem?
Yes
No
Tuesday, December 22nd, 2009 AT 8:31 PM

3 Replies

Tiny
RACEFAN966
  • EXPERT
Ok lets start with fuses. In the under hood fuse/relay box check fuse N and M both 10 amp these are for the turn and hazard. Now fuse 17 in the fuse box inside under the dash drivers side. Check to see if these fuses blew. Let me know what you find and we will see what we can do from there. At some point you may need a digital multi meter.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, December 23rd, 2009 AT 10:09 AM
Tiny
DKIDD100
  • MEMBER
Both M & N are good. One is 10, the other 5 amp. BUT, neither has power to them, either with or w/out key on. The other small fuse next to them has no power. 17 is good with power and key on.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, December 23rd, 2009 AT 2:11 PM
Tiny
RACEFAN966
  • EXPERT
Fuse 17 is power for you rabs module. Now I would like you to check fuse K this is what sends power to the trailer relays and then to the trailer light hookup. This is all tied together with the lighting system. Also what size Van E-150 or 250 or? Get back to me with that and what you find.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, December 28th, 2009 AT 7:29 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides