1999 Chrysler 300

Tiny
MYPOORBABY1999
  • MEMBER
  • 1999 CHRYSLER 300
  • 6 CYL
  • FWD
  • AUTOMATIC
  • 162,600 MILES
When I go to start my car my engine shakes which makes my whole front end shake until I give it gas. Also when I've went to start my car it starts up but seconds later it cuts back off so I'll wait for about 5 mins start it again and give it a little gas and its fine. My engine is loud nor is my service engine light on.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Sunday, November 22nd, 2009 AT 9:41 PM

2 Replies

Tiny
JACOBANDNICKOLAS
  • EXPERT
When was the last tune up with a fuel filter? Have you checked fuel pump pressure? Have you checked for vacuum leaks?

Let me know.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, December 7th, 2009 AT 10:49 PM
Tiny
MYPOORBABY1999
  • MEMBER
I've had my car for 2yrs and I am the 2nd owner I havent had a full tune up, Ive had my spark plugs changed and engine coolant flushed, My transmission fuild still has its bright color so I didnt get that changed even tho they said I should because it's dirty. I havent checked any of that because the Chrysler dealer saud they would need to do a full diagnostics test on my car before they can tell me whats wrong with it and they charge a pretty penny to have that done plus 112. An hour in labor. Than I took it to a transmission place in my local area he said my car sounds and runs fine and he doesnt know why that is happening.
Also, I meant to say my engine ISNT loud, its pretty quite.
So, Is it something I could find and check for myself or explain to someone where to look and maybe they can check for me?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, December 9th, 2009 AT 9:49 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links