94 Lumina not kicking into gear

Tiny
GYMNASFLIPZ
  • MEMBER
  • 1994 CHEVROLET TRUCK
I have a 1994 Chevrolet Lumina, 130,000 miles and I've been having problems getting it to kick into gear. I start the car and then it takes about 3 minutes before it will kick into a gear for me to go. Pushing the gas pedal doesn't help at all. When I start it, there is almost a hint of a clicking sound coming from under the hood of the driver side.

Transmission fluid was just added and all other fluids are fine. The coolant is not low although the "low coolant" light is on almost all the time.
Fuel injectors were replaced and many other things on the car including the coolant sensor and heater core.

Also, the heat is no longer blowing as powerfully as it used to. It used to blow out powerfully but now it's just silent.

What could it be? (We thought transmission fluid would help it, but that wasn't it.)
Do you
have the same problem?
Yes
No
Sunday, March 4th, 2007 AT 11:07 AM

2 Replies

Tiny
YOUNG40
  • MEMBER
I have the same problem what did you do to fix it
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 5th, 2007 AT 4:44 PM
Tiny
GYMNASFLIPZ
  • MEMBER
Um, it's NOT fixed. I posted yesterday asking for advice on what is wrong.

Also, I discovered tonight that the "low coolant" light only comes on when I come to a stop or slow down significantly (to turn a corner or something.)
?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 5th, 2007 AT 9:02 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links