No power to USB Port!

Tiny
CANDYXTREMEBLAZE
  • MEMBER
  • CHEVROLET BLAZER
I have a 2001 Chevrolet Xtreme Blazer with 138000 miles 4.3L Vortec! I have no power to the USB Port. I have checked all fuses there is no power running through the wires either. Could you tell me if there is anything else I could check in order to get power back to the port?

Thank You,
Ami
Do you
have the same problem?
Yes
No
Saturday, July 21st, 2007 AT 9:41 AM

5 Replies

Tiny
CHEVY22
  • EXPERT
DO YOU MEAN THE POWER PORT?

JIM
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, July 22nd, 2007 AT 8:16 AM
Tiny
CANDYXTREMEBLAZE
  • MEMBER
Yes I ment power port! LOL
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, July 22nd, 2007 AT 6:11 PM
Tiny
CHEVY22
  • EXPERT
IF YOUR SURE YOU HAVE CHECKED ALL OF THE FUSES CHECK YOUR CORD TO SEE IF IT HAS A FUSE IN IT, SHOULD TELL YOU IN TH QWNERS MANUAL
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, July 22nd, 2007 AT 8:50 PM
Tiny
CANDYXTREMEBLAZE
  • MEMBER
Ok I will check the owners manual out. The pollution control pipe that comes out of the manifold had busted and melted my wiring harness, but the power port had not been working before this happened. Now the trans will change into 1st and 2nd and when it gets to 3rd it's like putting the engine in netural and reving the engine up, so thats why I am trying to get the power port to work, so that when I hook it up to a computer I can pin point the problem. Thank You for your advise!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, July 22nd, 2007 AT 9:29 PM
Tiny
CHEVY22
  • EXPERT
ALSO CHECK THE CIG FUSE THAT WILL DO IT TOO
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, July 22nd, 2007 AT 10:05 PM

Please login or register to post a reply.

Sponsored links