2003 Buick Regal Answer to last question

Tiny
LESSIE.HANDY
  • MEMBER
  • 2003 BUICK REGAL
  • 6 CYL
  • FWD
  • AUTOMATIC
  • 10,031 MILES
I did not recieve an answer to the last question I asked. This is an unusal situation I know but if you could provide me some other information other than what I gave you I would greatly appriciate it.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, March 10th, 2010 AT 2:11 PM

2 Replies

Tiny
BLUELIGHTNIN6
  • EXPERT
Hello

i noticed you have donated, this puts you on a priority list. you should stay in that same post to reply back to the tech that was helping you. here is the link in case you can't find how to get back there

http://www.2carpros.com/forum/2003-buick-regal-air-conditioning-working-backwards-vp829332.html?highlight=#829332

just post your reply there, the tech will then be notified by email that you have responded and makes it much easier for you 2 to communicate about your problem
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, March 10th, 2010 AT 4:53 PM
Tiny
LESSIE.HANDY
  • MEMBER
After recieving your answer to the question of why my air conditioner wasn't working properly I showed the illustration to a friend that has been working or whether trying to figure out the problem. He said this is exactly what he has been doing except it won't work like that. He said he had to bypass.(I don't know what that part was), but once he did the air conditioner would work but with the "Service Engine Soon" light on. The air conditioner works well without any problems but that light stays on. When the air conditioner is turned on in it's normal position it just blows hot air. I think my firend said the compressor wasn't coming on. I did ask if I needed a compressor and he said it works just not the way it suppose to.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, March 11th, 2010 AT 8:47 AM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides