1991 Buick Century Please Help!

Tiny
ETHANNEVANSMOM
  • MEMBER
  • 1991 BUICK CENTURY
1991 Buick Century 6 cyl

Alright, I am needing help, I have a buick century that is just not wanting to start, while driving it all the lights on the dashboard came on and I couldn't get the gas going, so after having it towed home, we realized that there was no gas getting to the engine, so, we replaced the fuel pump, fuel filter, crank sensor, ignition/control module, relay switch, coil packs, even the injectors. No luck, so I put it in the shop they said a bad module so we replaced it AGAIN, and nope, still not running. So then they said bad crank sensor. Does this make sense to anyone? Thank you all so much!
Do you
have the same problem?
Yes
No
Thursday, May 1st, 2008 AT 10:26 AM

3 Replies

Tiny
BUZZSAW
  • MEMBER
Was it still running when all the lights came on or did it just die and then the lights came on?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, May 1st, 2008 AT 12:21 PM
Tiny
ETHANNEVANSMOM
  • MEMBER
Was it still running when all the lights came on or did it just die and then the lights came on?[/Quote:f0dbb65f3f]

It was running when all the lights came on, I just coasted it over to the side of the road!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, May 1st, 2008 AT 10:26 PM
Tiny
BUZZSAW
  • MEMBER
Was it still running when all the lights came on or did it just die and then the lights came on?[/Quote:645fa09470]

It was running when all the lights came on, I just coasted it over to the side of the road![/Quote:645fa09470]

do you have the car now or is it still at your shop?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, May 2nd, 2008 AT 12:13 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides