1990 Buick Century

Tiny
PATSPIMPIN1
  • MEMBER
  • 1990 BUICK CENTURY
  • 6 CYL
  • 2WD
  • AUTOMATIC
  • 190,000 MILES
Girlfriend was driving down the road and everything shut down. No internal light, no headlights, car will turn over but wont start. When you try to start the car then turn the key in the off position and pull the keys out of the car the red temp, oil and batt lights stay on for a few seconds. And sometimes the coil pack starts humming after trying to start the engine and turn the key in the off position it has a new batt, and an alternator that is 1 year old.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Friday, December 14th, 2007 AT 9:47 PM

4 Replies

Tiny
BMRFIXIT
  • EXPERT
Check fuses and fusible links

on starter you have some fusible link s check it out
let me know
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, December 14th, 2007 AT 10:07 PM
Tiny
PATSPIMPIN1
  • MEMBER
Check fuses and fusible links

on starter you have some fusible link s check it out
let me know[/quote:7bfd416680]

just found out that I have a car remote starter, and one of the wires was melted. Dont know if thats the problem, going to try to bypass it and see if thats it. Thanks alot for answering my, if you guys have anymore suggestions be sure to let me know thanks alot!
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, December 15th, 2007 AT 12:02 PM
Tiny
BMRFIXIT
  • EXPERT
Check fuses and fusible links

on starter you have some fusible link s check it out
let me know[/quote:9896d9a031]

just found out that I have a car remote starter, and one of the wires was melted. Dont know if thats the problem, going to try to bypass it and see if thats it. Thanks alot for answering my, if you guys have anymore suggestions be sure to let me know thanks alot![/Quote:9896d9a031]

LET US KNOW WHAT HAPPEN OR IF YOU NEED MORE INFO ON WIRING
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, December 15th, 2007 AT 12:55 PM
Tiny
PATSPIMPIN1
  • MEMBER
Found out it was my ground, and a purple wire snapped in half. The wire that are in the black tubing. Just had to rewire those 2 wires and everything is working fine thanks for the help
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, December 15th, 2007 AT 4:33 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides