1997 Audi Cabriolet Cooling fans not working

Tiny
LDIKUN
  • 1997 AUDI CABRIOLET

Engine Cooling problem
1997 Audi Cabriolet 6 cyl Front Wheel Drive Automatic 125000 miles

I have noticed that my fans are not coming on causing my temp to rise. I checked all the fuses and they are okay. I do not have any schematics or block duagrams on the car as I purched it used. Is there a relay I can check and where might it be located?

updated 8-11-09
Thank you for sending me the schematic for my fan problem. However, the picture was so small, no matter what software I used to enhance
it did not work! I did find a 60 amp fuse under the steering column and it checked out okay. Is there any relay that you think maybe bad and what might its location be!

Thanks for any help you can offer me!

Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, August 10th, 2009 AT 1:22 AM

3 Replies

Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER

Check cooling fan fuse no. 42 60amp


http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/12900_cooling_fan_audi_1.jpg

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, August 10th, 2009 AT 1:41 AM
Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER

Give me your email addy and I'll send it thru-don't work I'll try another method get back asap

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, August 11th, 2009 AT 7:54 PM
Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER

There's 4 relays involve in the circuit


http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/12900_cf1_13.jpg



http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/12900_cf2_13.jpg



http://www.2carpros.com/forum/automotive_pictures/12900_cf3_3.jpg

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, August 11th, 2009 AT 10:58 PM

Please login or register to post a reply.

Other Engine Overheat Questions