AGILA WHEN HOT RUNS POOR

  • Tiny
  • Trevtron2011
  • 2003 VAUXHALL AGILA
  • 2WD
  • MANUAL
  • 84 MILES

I have recently bought a vauxhall agila 975cc petrol manual, had garage fit gear cables, oil filter, oil change, also they said someone before had fitted timeing chain but had damaged cam shaft so they fitted one cam shaft and lifters, since then the ecu light comes up code 300 and code 303. Coil pack, ecu, plugs and injectors all replaced fault is still there when cold runs fine when warm cylinder 3 stops working and engine light comes on, compression check was good on all 3 cylinders when warm and cold.
spent out alot on this car now and it must be something really silly but what.
PLEASE HELP
many thanks
Trevor

Do you
have the same problem?
Yes
No
Saturday, July 30th, 2011 AT 5:19 PM

3 Replies

  • Tiny
  • Trevtron2011
  • MEMBER

Well every garage have said wireing fault dont see how. But am px ing the car someone else can have the problem, I need a different car that due to my health issues will be reliable to get me to my various hospital appointments etc
thankyou

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, July 31st, 2011 AT 10:59 AM
  • Tiny
  • Trevtron2011
  • MEMBER

Still having trouble, found number 3 injector pulse to be weak swapped with one of the others and same number 3 pulse still weak has anyone any ideas although fault is present all the time now.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, August 5th, 2011 AT 7:46 PM
  • Tiny
  • Fixitmr
  • MEMBER

Only weak when hot? Maybe ECM output has fault, or wiring/plug issue?

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, October 20th, 2011 AT 3:21 PM

Please login or register to post a reply.

Other Engine Runs Rough Questions