Electrical problems after replacing battery

Tiny
HLAPIDUS
  • 2002 MERCEDES BENZ C230
  • 170,000 MILES

Hey Guys, this problem is baffling me! Just replace the battery in my 02 Merc c230 and the head unit won't power up. The eject buttin works and the display but nothing else. It was working perfectly before. I have tried unplugging, checked the fuses but to no avail. Can you help?

Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, July 4th, 2012 AT 4:54 AM

5 Replies

Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,533 POSTS

Factory or aftermarket radio?

Roy

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 4th, 2012 AT 1:46 PM
Tiny
HLAPIDUS
  • MEMBER

Aftermarket JVC radio

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 4th, 2012 AT 2:57 PM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,533 POSTS

You will have to look at your manual about the resets. If you dont have it, you need a radio shop that specializes in these units to re set it for you

Roy

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 4th, 2012 AT 3:18 PM
Tiny
HLAPIDUS
  • MEMBER

I have tried all of the resets and none of them work. I believe it is electrical. And not so much with the head unit itself. I will try callin a specialist. Thanks for the help though!

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 4th, 2012 AT 3:59 PM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
  • 25,533 POSTS

Good luck

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 4th, 2012 AT 4:10 PM

Please login or register to post a reply.

Help us by donating