Headlight bulbs are fine

Tiny
ANONYMOUS
  • MEMBER
  • 2001 PONTIAC AZTEK
  • 325,000 MILES
Headlight bulbs are fine. Tried new bulbs. All four corner signal lights work fine. On auto light position low beams work. When signal lever switched to high beam, left headlight completely goes out, low nor high works. Right side ok. Switch to low and low beams come back on. At times while signaling right turn high beam indicator on dash lights up. Also at times while in high beam position high beam indicator flashes. Is this a signal stat issue?
Monday, December 17th, 2012 AT 2:20 PM

4 Replies

Tiny
HMAC300
  • EXPERT
Check fuses in underhoodfuse box for high beams first it may be an operational thing when truning right like inadvertenly pullling switch up to do headlight flash
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, December 17th, 2012 AT 3:15 PM
Tiny
BLUE PANTS
  • MEMBER
Fuses ok. As for the inadvertent movement we operated the switch several more times being careful as to refrain from the push or pull of the switch and the high beam indicator lit up again after many attempts.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, December 17th, 2012 AT 6:51 PM
Tiny
HMAC300
  • EXPERT
Thenit's probably a bad multi function switch(turn sig switch)
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, December 17th, 2012 AT 7:59 PM
Tiny
BLUE PANTS
  • MEMBER
I replaced the multi function switch and all quirks have stopped. Thanks for support. Ed
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 20th, 2012 AT 1:10 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides