Ford Explorer Gas Problem

Tiny
BETTY3838
  • MEMBER
  • 1998 FORD EXPLORER
Losing power my car wont go over 25mph its hesitating losing power when I mash on the gas rpm goes backward and I'm burning a lot of gas. I have had the spark plugs changed please help me!
Do you
have the same problem?
Yes
No
Thursday, March 1st, 2012 AT 6:44 PM

10 Replies

Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
Check engine light on?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, March 1st, 2012 AT 7:56 PM
Tiny
BETTY3838
  • MEMBER
Yes its on I had it check code po125 but I already had it replace
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, March 1st, 2012 AT 9:44 PM
Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
Thermostat or temp sensor?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 2nd, 2012 AT 3:29 AM
Tiny
BETTY3838
  • MEMBER
Temp sensor
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 2nd, 2012 AT 10:13 AM
Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
And light is still on? Did you have codes cleared after repair?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 2nd, 2012 AT 8:20 PM
Tiny
BETTY3838
  • MEMBER
Codes was clear then it came back on
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 2nd, 2012 AT 8:46 PM
Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
What motor is it.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 9th, 2012 AT 5:12 AM
Tiny
BETTY3838
  • MEMBER
Its a 5.0! I hope that what you talking about
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 9th, 2012 AT 2:19 PM
Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
Yes
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, March 10th, 2012 AT 9:33 AM
Tiny
FIXITMR
  • MEMBER
Did you read codes again?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, March 10th, 2012 AT 9:48 AM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides