1997 Mercedes Benz SL500 mercedes won't stay running

Tiny
CHOSA
  • MEMBER
  • 1997 MERCEDES BENZ SL500
  • V8
  • AUTOMATIC
  • 55,000 MILES
I just purchased this car. It was in an accident and the front end was crashed in. But it did damage anything outside of the frame. The airbags were deployed. As quick as the car starts. It turn off. It will not stay running. When I pour gas into the breath it runs fine until the gas is burnt. It starts real fine and quick.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Tuesday, May 12th, 2015 AT 12:37 PM

7 Replies

Tiny
CADIEMAN
  • MEMBER
U will need to ck. The fuel pump and incector fuses.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, May 12th, 2015 AT 4:43 PM
Tiny
CADIEMAN
  • MEMBER
Ck all fusses and fuse links.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, May 12th, 2015 AT 4:53 PM
Tiny
CHOSA
  • MEMBER
I have checked every fuse I can find but found nothing wrong. I will definitely recheck all fuse and fuse links. I have replaced the fuel pump and blown out all fuel lines. Put In a new battery. Bought scanner but because of the new battery I get no codes. In my question I said the front end of the car was crushed in. But it did do any damage to the engine compartment parts. What I was trying to say. Is there was (no damage done to the engine compartment parts). Thank you. Arnulfo
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, May 13th, 2015 AT 8:22 AM
Tiny
CHOSA
  • MEMBER
I have checked and rechecked all fuses and fuse links I could fine. Everything checks out find. I found two fuse sources. A box on the drivers side in the engine compartment and another on the drivers side in the trunk where I also found two relays with fuses installed right into the relays. That's it. Please advise. Arnulfo
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, May 13th, 2015 AT 1:45 PM
Tiny
CHOSA
  • MEMBER
I have found all fuses and all is ok. Need next move or two. Please advise. Thank you. Arnulfo
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, May 14th, 2015 AT 11:02 AM
Tiny
CHOSA
  • MEMBER
I have checked all fuses and relays. All is find. I have installed a new fuel pump and filter. Blown out all fuel line. Fuel gets to all injectors. Injectors receiving electrical pulse. But still car cut off as quick as it starts. Does not run for more that one and or two seconds. Trying to find anti-theft unit maybe it needs to be reset. But what do I know. Just shooting in the dark. Can't find anti-theft unit. And or system. I will not quit, please assist. Thank you. Arnulfo
my car is a 1997 mercedes SL500. This car was in an accident and the air bags were deployed. Would that help any in diagnosing the problem?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, May 16th, 2015 AT 5:01 PM
Tiny
CADIEMAN
  • MEMBER
Sounds like anti theft cutting the fuel off fo the fuel injectors.U will need to ck. For loss of inj. Signal when it stalls. Then call the dealer parts and the module location.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Sunday, May 17th, 2015 AT 4:58 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides