97 Mark VIII air conditioning

Tiny
AZJIM2011
  • MEMBER
  • 1997 LINCOLN MARK III
  • V8
  • 6,500,000 MILES
Air comp was short cycling so put in a can of 134 comp stays on now but no cold air. I must have a block somewhere? Please help thank you A
Do you
have the same problem?
Yes
No
Tuesday, June 28th, 2011 AT 12:15 AM

6 Replies

Tiny
DR. HAGERTY
  • EXPERT
What were the high/low pressures before/after you worked on the A/C?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, June 28th, 2011 AT 12:42 AM
Tiny
AZJIM2011
  • MEMBER
43 low side no gauge on high side just gague no 134 can.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, June 28th, 2011 AT 1:07 AM
Tiny
AZJIM2011
  • MEMBER
Sorry on the 134 can
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, June 28th, 2011 AT 1:22 AM
Tiny
AZJIM2011
  • MEMBER
Ok I got a set of gagues tell me what I need to do?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, June 28th, 2011 AT 3:23 AM
Tiny
AZJIM2011
  • MEMBER
With gauges low side 45 high side 295 it 95 out side
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, June 28th, 2011 AT 4:15 AM
Tiny
DR. HAGERTY
  • EXPERT
Does the auxiliary fan come on? Those numbers also tell me that there might be some issue that you as a layperson don't see. If you don't have a way to test the refrigerant in the system, how do I know if it is R-134 or something else. Was it getting cold before you added the refrigerant?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, June 30th, 2011 AT 1:05 AM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides