I have changed the idel control sensor, clean.

Tiny
TONYD235
  • 1988 OLDSMOBILE DELTA 88
  • 139,000 MILES

I have changed the idel control sensor, clean the throttle body, replaced the camshaft sensor, new plugs and wires, 02 sensor, and main computer. I get the error codes 41 cam sensor error and 44 02 sensor lean. I don't know what else to do. My car runs great but stalls and cutts off. It also idles rough and now it sound as if it's skipping ( I rechecked all plugs the gap is set correctly) What do I do? Who ever answer this question I am willing to donate to your cause please just follow through with me. I really need my car to run correctly

Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, March 18th, 2013 AT 4:00 PM

3 Replies

Tiny
DOCFIXIT
  • EXPERT
  • 19,044 POSTS

What is engine code eighth character in VIN? Have you checked voltage to cam sensor?

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 18th, 2013 AT 5:51 PM
Tiny
TONYD235
  • MEMBER

Checked voltage to cam sensor. VIN eight character is (C)

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 18th, 2013 AT 6:58 PM
Tiny
DOCFIXIT
  • EXPERT
  • 19,044 POSTS

When you checked voltage was it checked with NEG on center terminal and POS to left and right term>? If yes what were voltage readings

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, March 20th, 2013 AT 7:15 PM

Please login or register to post a reply.

Related Oxygen Sensor O2 Replace/Remove Questions

Help us by donating