2000 Opel Corsa

Tiny
EVIS DACI
  • MEMBER
  • 1 POST
  • 2000 OPEL CORSA

Engine Performance problem
2000 Opel Corsa 4 cyl Front Wheel Drive Automatic 185000 miles

problemi I makines time eshte ndezja e drites check dhe renia e rendimentit te motorrit. Kur kjo drite ndizet gjate ngarjes se makines motorri nuk jep fuqi dhe makina ecen me ngadale.

Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, March 10th, 2010 AT 11:43 AM

2 Replies

Tiny
DAVE H
  • EXPERT
  • 13,551 POSTS

Please do a translation to english

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, March 12th, 2010 AT 5:59 PM
Tiny
MJOJIC
  • MEMBER
  • 1 POST

Ka shume mundesi te kete marre fund transmisioni. Me kete mileage makinat automatike gjithnje bejne kete difekt. Nderrimi I transmissionit kushton me shume se sa nje veture qe ka 10 vjet ne perdorim.
Mesazhi yt ka rreth dy muaj dhe deri tani do ta kesh zgjidhur problemin vete, ose e ka zgjidhur vete makina.

Nje Mekanik qe te do te miren

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, May 12th, 2010 AT 7:43 AM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides