IM having a problem with my Eclipse

Tiny
KELLEN KRAUSS
  • MEMBER
  • MITSUBISHI
Hi my name is Kellen Krauss and im having some problems with my 98 mitsubishi eclipse gsx, I think its my ecu ecm but im no expert.

here is whats going on sometimes my car runs good and sometimes it doesnt so I checked out my motor when it was running bad, my # 2 & 3 cylinders were not working I know because I pulled of the injector wires to them and the car ran the same no change, but im getting good spark to them I know because I pulled the wires also and they were firing ok.

A mechanic friend of mine was there and told me to disconect my neg battery terminal and put it back on again (I think to reset my computer) And when I started it up it was running good again - so I dont think it has anything to do with my motor or injectors.

About half a block it started ideling funny, going up and down.

My car has 50,000 miles on it it has a new battery new o2 sensors, because I blew a turbo on it, new spark plugs and wires because I thought that might be the promlem.

And ever since I bought the car used at 45,000 miles my tach has been working on and off and wasnt working for a while but now it is coming on but still not working right, im telling you this because I dont know if this could be a result of a bad computer.

Thank you for taking the time to read this please send e-mail back to let me know what you think my problem is,
Thanks,
Kellen Krauss
Do you
have the same problem?
Yes
No
Saturday, February 17th, 2007 AT 9:50 PM

1 Reply

Tiny
KELLEN KRAUSS
  • MEMBER
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Saturday, February 17th, 2007 AT 9:53 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides