STARTED SHOWING THE SERVICE ENGINE LIGHT

2004 Nissan Murano

Tiny

slyfox1974

March, 6, 2012 AT 12:11 AM

I have a 2004 Murano, and have been enjoying the ride till mid february, It started showing the service engine light, I serviced the engine and munually turned the light off but after 2 days it came up again.
The main problem I am having now is that each time I drive my car for about 20 to 30 mins it stops moving at some point, then I have to off the engine and start again before it moves again and it continues like that till I get to my destination. I really need advice on what the problem is. So I can fix it once and for all,
I did the scan thing and got the 5 error codes below,

P0720 VEH SPD SRN/CIR AT

P1700 CVT C/U FUNCT

P1720 V/SP SEN (A/T OUT)

P1574 ASCD VHL SPD SEN

P1715 IN PULY SPEED


After the scan the dude asked me to get a new gearbox,
Any further advice plz?

FOUND 16895 RELATED QUESTIONS

2 Answers

Tiny

rasmataz

March, 6, 2012 AT 12:15 AM

Try testing the vehicle speed sensor and its wiring back to the computer

Tiny

KHLow2008

March, 6, 2012 AT 12:51 PM

When so many components fail at the same itme, it could be a wiring issue instead of the transmission.

I would agree with Rasmataz to start checking each code first.

Please login or register to post a reply.

How to read codes Chevrolet Blazer
How to gather codes Ford Explorer
Code Read Retrieval/Clear Mercedes Benz
Read Codes Like a Pro
Code Read Retrieval/Clear
Code Read Retrieval/Clear Mercedes-Benz C230