Our car has had a the engine rebuilt about a.

Tiny
CAROLFIELDS477
  • 2004 DODGE INTREPID
  • 160,000 MILES

Our car has had a the engine rebuilt about a year ago. A couple months later it began to bog down when taking off from a stop, sometimes it will backfire. The engine like stays on all the time. That started several years ago with the light. We jus put a rebuilt ECM on it and changed out two more sensors. That makes about 7 08 sencors that have been changed out in the last year. Even with the PC changed out it is still doing the same although for one whole day the engine light staid out and drove really well. Next day same ole same ole. HELP!

Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, March 18th, 2013 AT 10:53 PM

4 Replies

Tiny
JACOBANDNICKOLAS
  • EXPERT
  • 68,398 POSTS

What trouble code are you getting?

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 18th, 2013 AT 10:55 PM
Tiny
CAROLFIELDS477
  • MEMBER

As of today shows 02 sensors which have all been replaced. With the monitor on them there is no signal going to them.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Monday, March 18th, 2013 AT 11:03 PM
Tiny
CAROLFIELDS477
  • MEMBER

So. Guess even the two pros are stumped?

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, March 19th, 2013 AT 8:23 PM
Tiny
JACOBANDNICKOLAS
  • EXPERT
  • 68,398 POSTS

Sorry it took so long to get back to you. I wasn't receiving posts for some reason. Have you checked all wiring to the sensors?

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, March 20th, 2013 AT 12:55 AM

Please login or register to post a reply.

Other Engine Low Power Questions