Fan relays problem

Tiny
JUNIOR64
  • 2000 FORD FOCUS
  • 4 CYL
  • AWD
  • AUTOMATIC
  • 169,450 MILES

I bought a cooling fan relay then o left the engine running for a while but the fan didn't work I connect directly to the ignition then is work what do you think about that problem

Do you
have the same problem?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 1:16 AM

7 Replies

Tiny
JUNIOR64
  • MEMBER

I bought a cooling fan relay then I left the engine running for a long time but the fan didn't work then I connect directly to the ignition system then is work I want to know what problem do you think about that.

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 1:26 AM
Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER

Could be the engine coolant temperature sensor, engine temperature gauge switch and computer

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 1:39 AM
Tiny
JUNIOR64
  • MEMBER

Where is the engine temperature gauge switch

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 1:42 AM
Tiny
RASMATAZ
  • MEMBER

Check on front of cylinder head below ignition coil-

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 1:53 AM
Tiny
JUNIOR64
  • MEMBER

And where is the engine coolant temperature sensor

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 3:42 AM
Tiny
JUNIOR64
  • MEMBER

What wrong with the temperature indicator if the hose is break then the indicator doesn't going to the hot range

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 2:46 PM
Tiny
JUNIOR64
  • MEMBER

Is the engine coolant temperature sensor is not working should the check engine light will be on

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Thursday, December 23rd, 2010 AT 3:50 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides