Are my motor mounts broke?

Tiny
CSTAFF25
  • MEMBER
  • 1997 EAGLE TALON
  • 85,000 MILES
I had my motor mounts changed within the past year. I had a really bad clunking problem when I shift into drive and reverse. Also some times my car shifts hard when accelerating. I was told I needed mounts so I had them replaced. The clunking didn't stop, but got a little better. So I assumed it was something else. Well yesterday I had someone shift between drive and reverse so I could watch the engine. My driverside top engine mount moved far enough it hit the frame, which is about 4 inches at least. Now maybe I am wrong, but that doesn't seem normal. Is it possible I had the mounts changed and my new ones were bad too this whole time! One of the other mounts I could see moved pretty good too, but not as bad as this top one.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, July 18th, 2012 AT 1:29 PM

5 Replies

Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Are you sure that mount was changed? Does it look new?

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 18th, 2012 AT 1:45 PM
Tiny
CSTAFF25
  • MEMBER
I can't say for sure. It looked new and shiny when I got the car back. However, I found several chips all over that kind of bothered me at the time. By your reaction I assume I am right that that is not normal?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 18th, 2012 AT 1:47 PM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Correct. I would return to the shop and show him what is going on

Roy
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 18th, 2012 AT 2:00 PM
Tiny
CSTAFF25
  • MEMBER
Thank you Mr. Roy for your time.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 18th, 2012 AT 2:01 PM
Tiny
ASEMASTER6371
  • EXPERT
Good luck
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Wednesday, July 18th, 2012 AT 2:12 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides