CRAPPY RUNING PROBLEM

1993 Oldsmobile Cutlass

Tiny

myolds

January, 4, 2012 AT 4:30 AM

Have very little power at take off. Bucks and jumps and backfires in engine compartment sumwhere. Once on open road runs fine. Have changed plugs, wires, done induction cleaning, ran 44K through system. Changed mass airflow sensor, also have a strong gas smell when backfires. Stalls at traffic lights. HELP !

FOUND 1198 RELATED QUESTIONS

5 Answers

Tiny

saturntech9

January, 4, 2012 AT 4:34 AM

Do you have any codes?

Tiny

myolds

January, 4, 2012 AT 5:18 AM

No codes

Tiny

saturntech9

January, 4, 2012 AT 5:22 AM

Have you performed a compression test?

Tiny

myolds

January, 4, 2012 AT 5:36 AM

Compression was fine. Fuel pump pressure good to. She runs great once I get to highway speed. Have had it to 90 mph and runs great. Just the stand still thing. Hot or cold it does it. Been told could be converter but no smell of rotten eggs, just gas smell like it is dumping to much gas

Tiny

saturntech9

January, 4, 2012 AT 6:35 AM

I have replaced tons of cats plugged and just not working correctly and very few of them smelled like rotten eggs. Why dont you have a back pressure test done on the exhaust to rule out a plugged cat.

Please login or register to post a reply.

Oil Change & Filter Replacement Toyota
Brake Pad/Rotor Replacement - Rear
Engine Oil Change and Filter
Brake Pad/Brake Rotor Replacement - Rear
Brake Pad and Rotor Replacement - Rear
Engine Oil Change and Filter Chevrolet Cruze
 Oil Change & Filter Replacement Honda Civic