Mechanics

DASH LIGHTS BLINK ON AND OFF THEN ENGINE STALLS

2003 Buick Regal • 90,000 miles

03 Buick Regal. Stalled the other day and when I tried to start it, the dash lights flashed on and off repeatedly and the engine revved in time with the dash lights until it stalled (same tempo as if I'd turned the emergency hazards on).
When I did turn the hazard lights on, the car started and ran fine. Turned hazards off. Dash lights and engine did the same thing until it stalled again.
I tried disconnecting the fuse for hazards and it ran ok for awhile then stalled and flashed again.
It seems to be ok in either case when idling but when it's in drive and trying to move, the trouble starts.
Any ideas as to what might be causing this?
Avatar
Mulliganstein
August 11, 2012.




Found both grounds down there. They were fine.
Replaced the ignition switch and so far the car is running great. A few more days will tell for sure as this was an intermittet problem.
I have used this site and many like it to fix prblems in the past and I hate when a thread just dies without a resolution or wanders off topic. I will re-visit and post if the ignition switch does not solve the problem.
One more thing about dealerships: I try to stay away from them as they usually leave me frustrated and broke.
Thanks very much for your help and thanks for sticking with it past the "take it to a proffessional" stage. I know you guys have a lot of questions to answer but I wouldn't be here if I had planned to throw up my hands and give in so easily.
AD

Tiny
Mulliganstein
Aug 14, 2012.
Our aim here is to help and not only to give advice or answers but to help you resolve the problem. As long as you don't give up and can follow what we have to offer we would be with you all the way.

Keeping our fingers crossed.

Good luck.

KHLow2008
Aug 14, 2012.
Just a follow up here folks. The ignition switch has cured the problem and the car has been running fine for the last month!
Thanks very much

Tiny
Mulliganstein
Sep 14, 2012.
You're welcome.

Glad to know the problem is fixed.

KHLow2008
Sep 14, 2012.

AD