1997 Jeep Laredo Engine losing power and popping through in

Tiny
BEEF99
  • MEMBER
  • 1997 JEEP LAREDO
  • 6 CYL
  • 4WD
  • AUTOMATIC
  • 105,000 MILES
Once in a while during take off, my vehicle will seem to lose power and if I keep my foot on the accelerator the engine seems to pop through the intake once and then the vehicle goes back to normal as if there was nothing wrong, when it loses power and I take my foot off the gas and immediately back on the vehicle also goes back to normal as if there was nothing wrong. The vehicle losing power happens under 40mph usually and when I say loses power, it is as if I have turned the engine off but it is not turned off and all the guages do not shut off or anything but hold as if the engine where still running. Also, the vehicle seems to not have all of its peak power all the time. The vehicle has new TPS, Idle air, CPS sensors that are quality sensors. The vehicle has a fresh and complete tune-up and all of the ecu upgrades from the dealer. The fuel pressure is where it should be and the governor pressure regulator along witht the harness are new from the dealer. What else could be wrong with this vehicle? It has been scanned and all sensors are running properly with no codes stored.
Do you
have the same problem?
Yes
No
Wednesday, December 30th, 2009 AT 9:12 PM

1 Reply

Tiny
BEEF99
  • MEMBER
Could bad injectors cause these problems?
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Friday, January 1st, 2010 AT 5:13 PM

Please login or register to post a reply.

Recommended Guides