Service engine soon light

Tiny
JOSH MORRISON
  • FORD EXPEDITION

Hello I am truly frustrated with this light! I have changed coil packs, spark plugs, o2 sensors, air filter, cleaned the intake and flushed and cleaned the injectors I am in desperate need of an answer PLEASE HELP!
I got the vehicle scanned and it is telling me BANK 1 IS RUNNING LEIN. What can I do to resolve this problem?
JOSH MORRISON

Do you
have the same problem?
Yes
No
Monday, November 26th, 2007 AT 9:42 PM

3 Replies

Tiny
BLACKOP555
  • EXPERT
  • 10,550 POSTS

That would usually mean that THe bank one O2 sensor is bad. Do you notice any driveabliity problems? Reset the light see if it comes back.

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, November 27th, 2007 AT 7:09 AM
Tiny
JOSH MORRISON
  • MEMBER

I did reset the light it did come back on I just repalace my K & N filter back to a paper filter hopefully that will resolve the problem. I did start having problems when I switched it out also the K & N did not sit well inside the housing I will let you know in a day or two

Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, November 27th, 2007 AT 4:43 PM
Tiny
BLACKOP555
  • EXPERT
  • 10,550 POSTS

That may help! Good luck and hapy hunting

Please consider a donation to help us answer more questions.
Was this
answer
helpful?
Yes
No
Tuesday, November 27th, 2007 AT 5:24 PM

Please login or register to post a reply.

Related Check Engine Soon Light Questions

Help us by donating