Mechanics

OPEL CORSA RIM PROBLEM

2000 Opel Corsa

Engine Performance problem
2000 Opel Corsa 4 cyl Front Wheel Drive Automatic 185000 miles

problemi I makines time eshte ndezja e drites check dhe renia e rendimentit te motorrit. Kur kjo drite ndizet gjate ngarjes se makines motorri nuk jep fuqi dhe makina ecen me ngadale.
Avatar
Evis daci
March 10, 2010.
Please do a translation to english
AD

Dave H
Mar 12, 2010.
Ka shume mundesi te kete marre fund transmisioni. Me kete mileage makinat automatike gjithnje bejne kete difekt. Nderrimi I transmissionit kushton me shume se sa nje veture qe ka 10 vjet ne perdorim.
Mesazhi yt ka rreth dy muaj dhe deri tani do ta kesh zgjidhur problemin vete, ose e ka zgjidhur vete makina.

Nje Mekanik qe te do te miren

Tiny
MJojic
May 12, 2010.

AD